Buitenschilderwerk

Wij kennen het belang van goed en gedegen buitenschilderwerk. Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate niet alleen het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw huis. Natuurlijk heeft u alleen het beste resultaat als de ondergrond goed wordt voorbehandeld, zo kunnen wij houtrot verwijderen zodat het resultaat als nieuw is! Wij gaan professioneel te werk en geven goede adviezen. Wij werken met één, vast contactpersoon. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma. Dit staat garant voor jarenlang plezier. Bent u particulier en heeft u een huis van 2 jaar of ouder? Profiteer dan!

Bergschenhoek, Struisvaren

Bergschenhoek, Struisvaren

De bewoners van deze appartementen in Bergschenhoek zijn erg tevreden met de keuze voor Marton Schilder om de buitenzijde van het gebouw te schilderen. Marton Schilder heeft de werkzaamheden uitgevoerd op een manier waarop de overlast voor de bewoners minimaal was.
Het prachtige resultaat werd mede bereikt door de gebruikte materialen van Sigma uit de Allure S2U lijn.

Bergschenhoek, De Willgen

Bergschenhoek, De Willgen

Aan de Wilgen in Bergschenhoek hebben de mannen van Marton Schilder met uiterste nauwkeurigheid de kozijnen gerepareerd en waar nodig ook vervangen. De reparatie met epoxy is een professionele klus waarvoor Marton Schilder een aparte opleiding heeft gevolgd. De conditie van het hout van sommige kozijnen was zo slecht dat op sommige plekken het hout van het kozijn tot aan de binnenkant moest worden weggehaald. Deze stukken kozijn worden opgevuld met hardhout en epoxy. Tevens heeft Marton Schilder 2 ramen compleet vervangen inclusief raamhout.

Berkel en Rodenrijs, Jaap Ter Haarsingel

Berkel en Rodenrijs, Jaap Ter Haarsingel

Na ongeveer 5 jaar verdient uw (nieuwbouw) woning aandacht van onze vakmensen!
Marton Schilder heeft in de prachtige Gouden Griffel buurt in Berkel en Rodenrijs wederom vakwerk geleverd. Ook de bewoners van deze twee onder een dak woning profiteerden van de speciale “buurman actie” waarna Marton Schilder de woning een geheel nieuw uiterlijk heeft gegeven. De vakmensen van Marton schilder werken uitsluitend met top producten van Sigma Coatings waarmee 100% kwaliteit wordt gegarandeerd.

Hoefweg, Bleiswijk

Hoefweg, Bleiswijk

Altijd een oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen !

Een lastig bereikbare zijgevel van een dijkwoning in Bleiswijk moet worden geverfd. Door de schuin aflopende zijtuin, de hoogte van 15m1 en omdat er geen mogelijkheid is om ankers te gebruiken in de gevel hebben wij een speciale hoogwerker geregeld. In een week tijd hebben wij de kozijnen deels vervangen of gerepareerd plus de kozijnen en gevel 2x geschilderd.

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

In de mooie wijk “Het Zandrak ” in Capelle ad IJssel realiseerde Marton Schildersbedrijf buitenschilderwerk en renovatie aan ons vrijstaande huis.
Eerst werd begonnen met het schoonmaken van de dakpannen op de 2e etage via de stijger die naast ons huis is opgebouwd.

Rotterdam, Kralingen

Rotterdam, Kralingen

Marton schildersbedrijf verzorgde het buitenschilderwerk aan ons 3 verdiepingen herenhuis in Kralingen.

Bergschenhoek, Jan Stuytstraat

Bergschenhoek, Jan Stuytstraat

Bij dit project hebben we alle houten delen aan de buitenkant van het huis geverfd, inclusief ramen, daklijsten en dakkapel.

Bleiswijk, Stellingmolen

Bleiswijk, Stellingmolen

Bij dit project hebben we alle houten delen aan de buitenkant van het huis geverfd, inclusief ramen en daklijsten.

Zoals te zien is op de foto’s waren enkele raamlijsten in slechte conditie en moesten opgeknapt worden. Een raam moest zelfs vervangen worden door een nieuw raam dat vervolgens drie keer geverfd is (grondverf en lak).

Sweet Lake Company, Zoetermeer

Sweet Lake Company, Zoetermeer

Schildersbedrijf Marton is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Ons schilderbedrijf heeft onlangs een bedrijfspand te Zoetermeer van nieuw buitenschilderwerk voorzien. Omdat er op grote hoogte geschilderd moest worden, hebben wij voor een praktische aanpak gekozen en hebben hoogwerkers ingezet. Het resultaat was een pand wat weer jaren vooruit kan!

Bleiswijk, Beukenlaan

Bleiswijk, Beukenlaan

Bij dit project hebben we de binnenmuren en de raamlijsten aan de buitenkant op de eerste verdieping geverfd. We hebben de zijkanten van de dakkapel vervangen evenals beschadigde delen van de raamlijsten.