Capelle aan Den IJssel, Stagfok

In de mooie wijk “Het Zandrak ” in Capelle ad IJssel realiseerde Marton Schildersbedrijf buitenschilderwerk en renovatie aan ons vrijstaande huis.
Eerst werd begonnen met het schoonmaken van de dakpannen op de 2e etage via de stijger die naast ons huis is opgebouwd.
Specialele aandacht werd er gegeven aan de 2e etage waarvan het houtwerk in slechte staat verkeerde. Door het zorgvuldig schuren van de houten delen en daarna 2 lagen van een speciaal daarvoor ontwikkelde verf, Sigmalife Stain, toe te passen is het hout weer in originele staat hersteld.
Verder zijn er ook verschillende delen met houtrot vervangen en hersteld.
Tevens zijn ook de oude verweerde hemelwaterafvoeren geschilderd zodat het geheel weer als nieuw oogt. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden terwijl wij op vakantie waren!

“Marton heeft zeer puik werk geleverd. Tijdens mijn zomer vakantie hebben ze het huis aan de buitenkant in zijn geheel onder handen genomen inclusief de boeiboorden die een stuk rotter waren dan verwacht was. Zeer flexibel tegen minimale meerkosten zijn deze in zijn geheel vervangen. Na de vakantie kwamen spontaan de complimenten van de buren binnen. Ze gebruiken hoge kwaliteit verf, ruimen netjes op en leveren zoals gezegd puik werk af. Marton is niet de goedkoopste maar ook niet de duurste maar wel de beste!”  Paul van Leest