Renovering regio Rotterdam, Gouda en Den Haag

Voor kwaliteit renovatie bent u bij ons op het juiste adres

Als u uw huis wilt verbeteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Marton is een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, en wij hebben de ervaring die nodig is om elke kamer van uw woning op te knappen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een grootschalige verbouwing of iets kleiners, wij kunnen elke klus aan. Renovaties zijn voor ons dagelijkse kost, dus we krijgen veel prijsaanvragen. Zelfs als u met een krap budget werkt, is het mogelijk dat uw project ruim binnen uw mogelijkheden valt. Bent u al benieuwd naar onze prijzen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie kunt u rustig verder lezen.

Wat moet je weten over de renovatie van je huis?

Het renoveren van een huis kan betekenen dat er aanpassingen binnenshuis aan badkamer, keuken, plafonds, vloeren of het opnieuw indelen van de ruimte en ga zo maar door. Dit zijn voornamelijk kleine renovaties van uw woning. Er zijn dan ook geen complexe constructies voor de renovatie nodig. In ieder geval gaat het wooncomfort omhoog en krijgt uw woning meer waarde. Het renoveren van badkamers is de meest populaire renovatie onder huiseigenaren.

Wat zijn de kosten van een huis renovatie?

De kosten van een complete woningrenovatie variëren sterk, maar het kan zo weinig als een paar duizend euro en zo veel als tienduizenden kosten. Het hangt af van de omvang van het werk dat betrokken is bij de renovatie, de materialen die u kiest, en de prijsstructuur van uw aannemer. Het gemiddelde budget voor een typische huis renovatie valt binnen het bereik van € 9.000 tot € 80.000.

Waarom een woningrenovatie bij Marton?

Een huis wordt vaak gerenoveerd als de huidige staat verouderd is. Huizen uit de jaren zeventig en ouder, met weinig of geen verbeteringen, worden bijvoorbeeld vaak volledig gerenoveerd. Veel oudere woningen zijn onvoldoende geïsoleerd, waardoor deze woningen in aanmerking kunnen komen voor volledige renovatie. Bovendien kunnen zelfs nieuwere woningen waar andere mensen intrekken niet voldoen aan de eisen van de huiseigenaren. Dit kan ook een reden zijn om gewoon het hele huis te renoveren. Een andere reden kan zijn dat de eigenaar overweegt het huis te verbouwen.

Misschien is de indeling van de kamers in uw huis erg onpraktisch en moet u die veranderen. Met een woningherinrichting kan dit op een relatief eenvoudige manier worden bereikt.

Uitvoering renovatie van uw woning door Marton

Een woningrenovatie komt vaker voor wanneer huiseigenaren van plan zijn hun woning te verkopen of er net een hebben gekocht. Het is logisch dat mensen die willen hun huis te verkopen voor de beste prijs zou willen potentiële kopers te imponeren. Woningrenovaties helpen ook de waarde van een huis te verhogen. Mensen die wonen in een huis te maken renovaties minder vaak, maar als ze doen renoveren, ze meestal richten op kamers die vaak worden gebruikt, zoals de keuken en badkamer. Wanneer u van plan bent een renovatie, is het belangrijk om te weten wat je wilt doen, zodat het kan worden afgerond precies zoals je voorgesteld. U moet ook bepalen of uw huis is gemaakt van hout, steen of een ander materiaal voordat u ons offerteformulier invult, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het past bij uw visie binnen uw budgetbeperkingen.

De oplossing voor uw huis renovatie

Tijdens een consult bespreken we uw renovatiebehoeften bij u thuis. We zorgen voor een gedetailleerd plan van aanpak en stemmen onze diensten af op uw specifieke behoeften. Klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. We komen alle afspraken na en beantwoorden eventuele vragen of maken kleine aanpassingen tijdens de renovatie zodat het proces soepel en efficiënt verloopt. Wanneer we beginnen, lopen we met u door uw huis, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen voor uw renovatie

Om de exacte kosten van een woningrenovatie te weten te komen, kunt u het beste een offerte aanvragen bij ons. Als u ons relevante gegevens over uw project aanlevert kunnen wij redelijkerwijs de kosten voor u berekenen. Als u een budget in gedachten heeft, staat het u vrij dit op te nemen in uw offerteaanvraag. Zo kunnen wij berekeningen toepassen en oplossingen bedenken waarmee u binnen uw budget blijft.. Als de prijs aanvaardbaar is, komen we altijd bij u thuis om een definitieve offerte te maken. Zo weet u precies wat de prijs voor de renovatie van uw huis zal zijn voordat u verder gaat.

 

 

Renovatie

contact formulier

Contact Us