Stucbedrijf Waddinxveen

Heeft u verhuis-, renoveer-, of verbouwplannen? Dan bent u bij Marton Schilder- en Stucwerk Bleiswijk aan het juiste adres.  Met grote zorg, een uitgebreide persoonlijke service en een zeer scherpe prijsstelling leveren wij hoogwaardig kluswerk af ! Lees op onze site de testimonials van alle tevreden klanten die u voor zijn gegaan, of neem contact met ons op. In regio Waddinxveen en Gouda de beste keuze voor u.

Muurwerk

In aanvulling op het fraaie schilderwerk wat we leveren, zijn we ook expert op het gebied van pleister- en raapwerk voor de perfecte afwerking van uw wanden en muren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw vlakke muur een mooie gladde afwerking krijgt, of maken uw scheve muur weer netjes recht en waterpas. Uw muur vol scheuren en barsten een mooiere afwerking geven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het aanbrengen van glasvlies- en glasweefselbehang! Bij ons verkrijgbaar in allerlei verschillende structuren, motieven en kleuren. Onze experts geven u bij elke klus gepersonaliseerd deskundig advies, en kunnen zich door een flexibele instelling gemakkelijk aanpassen aan al uw wensen. Samen tot een mooi resultaat komen is waar wij naar streven, zodat u nog jaren kunt genieten van ons afgeleverde werk! 

Houtrot Reparatie en Preventie

Naast ons schilder- en stucwerk, helpen we u ook uit de bij houtrot. Houtrot is uiterst vervelend en ontstaat door slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Om houtrot te herkennen, voorkomen en behandelen is het nodige vakwerk vereist, wat wij u kunnen bieden! Zelf kunt u houtrot herkennen aan de volgende kenmerken: 

⦁    Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan;

⦁    Barsten in de verflaag;

⦁    Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout;

⦁    Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout;

⦁    Het loslaten van delen van het hout.

Denkt u last te hebben van houtrot, of ben u op zoek naar advies van een expert in houtrot reparatie en preventie? Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje, of vraag de offerte aan. Onze deskundigen zullen na een grondige inspectie rot hout weghalen en vervangen, of vakkundig het rotte hout uitfrezen. Investeren in Marton Schilder en Stucwerk, is investeren in de toekomst van uw woning. 

Direct een expert spreken    

Woont u in Waddinxveen of Gouda en omgeving en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.