Stucbedrijf Pijnacker

Woont u in Pijnacker of Delft en bent u op zoek naar een gespecialiseerd schilder- en stucbedrijf voor zowel binnen- als buitenwerk? Dan moet u bij Marton Schilder en Stucwerk in Bleiswijk zijn. Met onze ervaring en expertise leveren wij keer op keer kwalitatief kluswerk.  

Muurwerk

Naast schilderwerk zijn we expert in pleisterwerk voor de gladde afwerking van uw vlakke muren,  raapwerk voor het waterpas maken uw scheve muren, én spuitwerk voor de mooie afwerking van stucwerk. Last van slechte muren met scheuren en barsten? Neem dan contact met ons op voor het aanbrengen van glasvliesbehang. Dit geeft hetzelfde strakke resultaat als stucwerk, maar dan met de warme uitstraling van behang! Daarnaast bieden we voor nieuwe en bestaande muren glasweefsel behang: voor de perfecte afwerking van uw muur, verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Onze vakmannen geven u graag advies, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Houtrot Reparatie en Preventie

Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak van Houtrot. Om dit te herkennen, voorkomen en te behandelen vereist het nodige vakwerk. Het treedt vaak als eerste op bij kozijnen, liggende delen en verbindingen. Herkent u de volgende kenmerken? 

⦁    Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan;

⦁    Barsten in de verflaag;

⦁    Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout;

⦁    Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout;

⦁    Het loslaten van delen van het hout.

Dan heeft u waarschijnlijk last van houtrot. Hoe kunnen wij u helpen? Onze deskundigen zullen na een grondige inspectie rot hout weghalen en vervangen, of het rotte hout vakkundig uitfrezen. Op zoek naar advies van een expert in houtrot reparatie en preventie? Stuur ons een berichtje, of vraag de offerte aan.

Direct een expert spreken 

Woont u in Pijnacker of Delft en omgeving en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.