Stucbedrijf Bleiswijk

Op zoek naar een gespecialiseerd schilder- en stucbedrijf voor zowel binnen- als buitenwerk in omgeving van Bleiswijk en Zoetermeer?  Dan moet u bij Marton Schilder- en Stucwerk uit Bleiswijk zijn. Met expertise en professionaliteit leveren wij altijd hoogwaardig kluswerk. 

Muurwerk

Heeft u verhuisplannen, of bent u van plan te gaan renoveren? Marton Schilder- en Stucwerk heeft vakbekwame medewerkers die u hier perfect bij van dienst kunnen zijn. Naast het afleveren van mooi schilderwerk, zijn we gespecialiseerd in pleister-, raap-, en spuitwerk. Onze experts geven u bij elke klus gepersonaliseerd deskundig advies, en kunnen zich door een flexibele instelling gemakkelijk aanpassen aan al uw wensen. 
Wilt u een gladde afwerking van uw vlakke muren? Uw muur vol scheuren en barsten een mooiere afwerking geven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het aanbrengen van glasvlies- en glasweefselbehang! Bij ons verkrijgbaar in allerlei verschillende structuren, motieven en kleuren. 

Houtrot Reparatie en Preventie

Wij bieden u tevens experts voor het herkennen en bestrijden van houtrot. Daarnaast beschermen we uw pand tegen de terugkeer van houtrot. Houtrot is uiterst vervelend en ontstaat door slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Denkt u hier last van te hebben en bent u op zoek naar advies van een expert in houtrot reparatie en preventie? Stuur ons dan direct een berichtje, of vraag de offerte aan.   

VVE beheer

Marton Schilder en Stucwerk heeft naast tevreden particuliere klanten ook regelmatig schilder- en onderhoudswerk voor verschillende VVE’s uitgevoerd. Bij ons staat het leveren van 100% kwalitatief vakwerk boven het bieden van de laagste prijs, zodat u langer kunt genieten van het afgeleverde schilderwerk en in de toekomst uw onderhoudskosten veel lager uitvallen. Ons werk doen wij met precisie en grote zorg, dat ziet u gegarandeerd wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren en uiteindelijk bij de oplevering. Investeren in Marton schilder- en onderhoudswerk is investeren in uw woning of pand. 

Direct een expert spreken    

Woont u in Bleiswijk of Zoetermeer en omgeving en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.