Stucbedrijf Berkel en Rodenrijs

Woont u in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam en bent u op zoek naar een gespecialiseerd schilder- en stucbedrijf voor zowel binnen- als buitenwerk? Dan moet u bij Marton Schilder- en Stucwerk uit Bleiswijk zijn. Met expertise en professionaliteit leveren wij keer op keer hoogwaardig kluswerk, in combinatie met een uitgebreide persoonlijke service en een zeer scherpe prijsstelling! Lees op onze site de testimonials van alle tevreden klanten die u voor zijn gegaan, of neem contact met ons op.

Muurwerk

Naast schilderwerk zijn we gespecialiseerd in pleisterwerk en raapwerk voor de perfecte afwerking van uw wanden en muren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw vlakke muur een mooie gladde afwerking krijgt, of maken uw scheve muur weer netjes recht en waterpas. Heeft u last van lelijke muren met scheuren en barsten? Geen zorgen! Ook dit kunnen onze ervaren medewerkers mooi afwerken doormiddel van het aanbrengen van glasvliesbehang: dezelfde strakke uitstraling als een gestucte muur, maar dan met de warme uitstraling van behang! Daarnaast kunnen we bestaande muren afwerken met glasweefsel behang: voor de perfecte afwerking van uw muur, tegen een eerlijke prijs. Samen tot een mooi resultaat komen is waar wij naar streven, zodat u nog jaren kunt genieten van ons afgeleverde werk! 

Houtrot Reparatie en Preventie

Houtrot is uiterst vervelend en ontstaat door slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Voor het herkennen, bestrijden en beschermen van uw pand tegen houtrot is de nodige expertise nodig, die wij u kunnen bieden. Denkt u last te hebben van houtrot, of ben u op zoek naar advies van een expert in houtrot reparatie en preventie? Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje, of vraag de offerte aan.   

Direct een expert spreken    

Woont u in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam en omgeving en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.