Schildersbedrijf Bleiswijk

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd schilder- en stucbedrijf voor zwel binnen- als buitenwerk in de omgeving van Bleiswijk en Zoetermeer? Dan bent u bij Marton Schilder- en Stucwerk aan het juiste adres. Met een combinatie van professionaliteit en expertise leveren wij altijd kwalitatief kluswerk.

Schilderwerk

Om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang kunt genieten van ons kwalitatief afgeleverde schilderwerk, gebruiken we bij al onze schilderklussen uitsluitend (verf-) producten waarvan de kwaliteit 100% gegarandeerd is: Progold, Sigma Coatings, Festool en Knauf. Daarnaast beschikken onze vakmannen over een flexibele instelling waarbij ze zich aanpassen aan al uw wensen en ervoor zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Voor een impressie van onze schilderprojecten verwijzen we u naar de foto’s op de site.

Houtrot reparatie en preventie

Marton Schilder en Stucwerk biedt naast het afleveren van uitstekend schilderwerk ook houtrot reparatie en preventie. Rot hout zal weggehaald en vervangen worden door onze deskundigen. Door de zorgvuldigheid van experts en onze jarenlange expertise is preventie van houtrot bij ons gegarandeerd. Herkent u de volgende kenmerken?

•    Barsten in de verflaag;

•    Het loslaten van delen hout;

•    Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout;

•    Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan;

•    Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout.

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, of vraag de offerte aan.

Direct een expert spreken

Woont u in Bleiswijk of Zoetermeer en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.