Renovlies / Glasvlies- glasweefselbehang

Renovlies / Glasvlies behangen 200gr inclusief schuren, primer, kitten en 1 keer sauzen vanaf 250m2 € 14,00 per M2

Renovlies / glasvlies behang is ideaal voor nieuw opgeleverde woningen en bedrijfsruimtes.

* Snelle verwerkingstijd
* Geen droogtijd
* Mooi glad en strak oppervlak, “ alsof “ de wanden zijn gestuct

Verwerking

* Schuren wanden
* Aanbrengen primer
* Aanbrengen renovaties / glasvlies
* Kitten
* Aanbrengen latex 9010 / 9016 1 laag, schrob klasse 1

Glasvliesbehang (ook wel vliesbehang of glasweefselbehang genoemd) heeft diverse mogelijkheden. Glasvezelbehang is uitermate geschikt voor slechte muren. Je kunt hier namelijk scheuren en barsten mee verbergen.

Glasvliesbehang geeft een net zo vlak resultaat als stucwerk. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuwe en bestaande wanden en op alle soorten ondergronden. Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een mooie en warme uitstraling. Het is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar. Het behang wordt in wit geleverd en kan in iedere kleur worden geschilderd. Een grondig advies van een vakman is zeker aan te bevelen. Wij willen u graag helpen bij het maken van de beste keuze. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor de plaatsing van de glasvliesbehang op een professionele wijze. Samen met ons komt u tot een perfect resultaat.

De Loete, Pijnacker

De Loete, Pijnacker

Perfectionisme!

Dit voorjaar heeft Marton ons huis een volledige metamorfose gegeven. Zij hebben gewerkt volgens het plan van onze interieurarchitect. Werkelijk prachtig!
Wij zijn ontzettend blij met dit resultaat. Wat een afwerking, wat een perfectionisme en kwaliteit hebben die jongens afgeleverd!